© 2020 Kotkan Vapaaseurakunta

Tiedote 18.3.2020

Kotkan vapaaseurakunta ei järjestä tilaisuuksia Suomen hallituksen koronavirusepidemian takia asettaman valmiuslain johdosta. Tauko jatkuu poikkeusolojen voimassaolon ajan, eli vähintään 13.4. saakka. Tämä koskee kaikkea järjestämäämme toimintaa, mukaan lukien Mariankulman kahvila. Seuraamme aktiivisesti tilanteen kehittymistä noudattaen viranomaisten ja Suomen hallituksen antamia ohjeita.

Seurakunnan työntekijät ovat tavoitettavissa sivuillamme ilmoitetuissa yhteystiedoissa, heihin voi ottaa halutessaan normaalisti yhteyttä sivuillamme ilmoitetuissa yhteystiedoissa.

Jumalan rakkaus ja hyvyys luomiaan ja lunastamiaan ihmisiä kohtaan on voimassa aina ja kaikissa olosuhteissa. Rukoillaan siis päättäjien, terveydenhuoltohenkilökunnan ja koko Suomen kansan puolesta!