Tilaisuuksien järjestäminen 1.6.2020 alkaen

- Päivitetty 22.5.2020 -

Enintään 50 – 500 hengen yleisötilaisuudet tulevat sallituiksi 1.6. alkaen. mikäli tapahtuma noudattaa Terveyden- ja hyvinvoinninlaitoksen (THL) ja opetus- ja kulttuuriministeriön (OKM) ohjetta ja tapahtuma järjestetään erityisjärjestelyin.

Alamme järjestämään jumalanpalveluksia ja rukousiltoja 1.6. alkaen. Ensimmäinen rukousilta pidetään ke 3.6. klo 18.00 ja ensimmäiset jumalanpalvelukset su 7.6. klo 11.00 ja 13.00. Järjestelyt ovat seuraavat:

1. Kirkkosalissa on metrin turvavälein paikat hiukan yli 50 hengelle.

2. Tilan loppuessa kirkkosalista on sivusalissa paikkoja noin 20 hengelle. Pyrimme järjestämään sivusaliin tilaisuuden seuraamisen valkokankaalta.

3. Eteistilan naulakot eivät ole käytössä. Tuolit on aseteltu erittäin väljästi, joten takit yms. sopivat tarvittaessa niiden viereen.

4. Jumalanpalveluksissa yli 3-vuotiaille lapsille on järjestetty lastenhoito katutason tiloihin kirkon vieressä. Myös alle 3-vuotiaat voivat tulla lastenhoitoon vanhemman seurassa. Lapset viedään ja haetaan suoraan katutasosta.

5. Pesethän kätesi kotona ennen tilaisuuteen saapumista. Kaikilla ovilla on tarjolla käsidesiä. Käytäthän käsidesiä tullessasi ja lähtiessäsi tilaisuudesta. Lievissäkään flunssaoireissa ei tule saapua paikalle.

6. Viranomaisten suositus riskiryhmiin kuuluville on, ettei tapahtumiin kannata osallistua. Päätöksen jokainen tekee itse. Jumalanpalvelusten puheet ovat katsottavissa seurakunnan nettisivuilla saman päivän aikana.

7. Kättely ja halaaminen on epidemian aikana kielletty. Ystävällinen hymy ja tervehdys ovat erittäin sallittuja!