© 2019 Kotkan Vapaaseurakunta

Jumalan-

palvelukset

Jumalanpalveluksissa voimme kohdata Jumalaa ja toinen toisiamme rohkaistuen arjen haasteiden keskellä. Ne koostuvat yleensä rukouksesta, musiikista, henkilökohtaisista puheenvuoroista ja Raamatun sanan opetuksesta. Jumalanpalvelusten yhteydessä on lapsille oma pyhäkoulu ja tilaisuuden päätteeksi yhteiset kirkkokahvit.

Vapismessu on kerran kuukaudessa pidettävä koko seurakuntaperheen kaikenikäisten yhteinen jumalanpalvelus. Tällöin ei ole erillistä pyhäkoulua, sen sijaan lapsille on järjestetty toimintapiste kirkkosaliin. Tilaisuuden jälkeen on mahdollisuus osallistua koko seurakunnan yhteiseen ruokailuun ennalta sovitussa ravintolassa n. 10€ hintaan.

Tarkempia tietoja jumalanpalvelusten sisällöstä saat kuukausiohjelmasta ja seurakunnan Facebook -sivuilta.