pyhäkoulu

Pyhäkoulu on lasten oma jumalanpalvelus, jossa opitaan tuntemaan Jumalaa Raamatun kertomusten ja leikin kautta. Pyhäkoulu järjestetään sunnuntaisin jumalanpalveluksen yhteydessä. Osallistua voi 3-vuotiaasta alkaen.

Tavallisesti pyhäkoulu pidetään yhdessä ryhmässä, mutta 18.9., 16.10. ja 20.11.2022 pyhäkoulu on jaettu alle kouluikäisten ja kouluikäisten ryhmiin.

Alle 3-vuotiaat viihtyvät jumalanpalveluksen aikana parhaiten oman aikuisen kanssa kirkon sivusalissa kivojen lelujen parissa. Tilaan on järjestetty äänentoisto kirkkosalista, joten aikuiset voivat seurata samalla jumalanpalvelusta.

Yhteyshenkilö: Janika Erkko, puh. 040-7005949 / janika.erkko(ät)svk.fi

venäjänkielinen lapsityö

Venäjänkielisille lapsille ja perheille suunnatuissa lasten toimintailloissa pidetään hauskaa leikkien ja askarrellen. Lisäksi kuunnellaan Raamatun opetusta ja syödään välipalaa.

Lisää ajankohtaista tietoa löytyy työmuodon omilta sivuilta vk.com/deti_kotka

Syksyllä toimintailtoja järjestetään 28.8. klo 14 sekä 18.9., 29.10., 26.11. ja 17.12. klo 15.

Yhteyshenkilö: Katia Himanen, puh. 040-0319904 / katia.himanen(ät)gmail.com

se löytyi -toimintapäivä

Se löytyi -mission toimintapäivässä on luvassa hauskaa menoa ja meininkiä lapsiperheille Steveco Areenalla lauantaina 24.9.2022 klo 13-17.

Tapahtuma on maksuton.

Mukana
- pomppulinnat
- kasvomaalausta
- pakohuone
- aarteen etsintää
- erilaisia pelejä
- askartelua
- yllätyksiä…

Tapahtumassa esiintyvät Jippii-lapsikuoro ja Hope tanssiryhmä.

Lapsille tarjotaan keksi, pillimehu ja karkki. Kahviossa myydään suolaisia ja makeita leivonnaisia 1 €/kpl.

Lopuksi arvonta, johon kaikki lapset osallistuvat ilmaisella rannekkeella.

Tervetuloa!

Toimintapäivän järjestävät Kotkan ja Karhulan helluntaiseurakunnat sekä Kotkan vapaaseurakunta.