pyhäkoulu

Pyhäkoulu on lasten oma jumalanpalvelus, jossa opitaan tuntemaan Jumalaa Raamatun kertomusten ja leikin kautta. Pyhäkoulu järjestetään sunnuntaina jumalanpalveluksen yhteydessä. Osallistua voi 3-vuotiaasta alkaen.

Alle 3-vuotiaat viihtyvät jumalanpalveluksen aikana parhaiten oman vanhemman kanssa kirkon sivusalissa kivojen lelujen parissa. Tilaan on järjestetty äänentoisto kirkkosalista, joten vanhemmat voivat seurata samalla jumalanpalvelusta.

Huom. Pyhäkoulut ovat tauolla Kymenlaakson koronavirustilanteen vuoksi 31.1.2021 asti. Sillä välin perheet voivat kokoontua pyhäkouluun omassa kodissa. Ohjeet kotipyhäkouluun lisätään tälle sivulle perjantaina 8.1., 15.1., 22.1. ja 29.1.

Kotipyhäkoulussa katsotaan Raamatun opetus videolta sekä rukoillaan, leikitään ja askarrellaan tuttuun tapaan. Varatkaa kotipyhäkoululle rauhallinen ja kiireetön hetki. Jos mahdollista, pyrkikää pitämään pyhäkoulu aina samaan aikaan viikosta. Ohjeita voi ja kannattaa soveltaa omalle perheelle parhaiten sopivaksi.

Yhteyshenkilö: Janika Erkko, puh. 040-7005949 / janika.erkko(ät)svk.fi

venäjänkielinen kids' action night

Venäjänkielisille lapsille ja perheille suunnatuissa Kids’ Action Night -illoissa pidetään hauskaa leikkien ja askarrellen. Lisäksi kuunnellaan Raamatun opetusta ja syödään välipalaa.

Iltoja järjestetään kerran kuukaudessa lauantaisin klo 15-17.00.

Syyskauden päivämäärät ovat 26.9., 31.10., 28.11. ja 19.12.

Lisää ajankohtaista tietoa löytyy työmuodon omilta sivuilta vk.com/deti_kotka

Yhteyshenkilö: Katia Himanen, puh. 040-0319904 / katia.himanen(ät)gmail.com