© 2020 Kotkan Vapaaseurakunta

Lapsityö

Pyhäkoulut ovat tauolla 12.4.2020 asti koronavirusepidemian vuoksi. Sillä välin perheet voivat kokoontua pyhäkouluun omissa kodeissaan. Ohjeet kotipyhäkouluun lisätään tälle sivulle joka lauantai. Kotipyhäkoulussa katsotaan Raamatun opetus videolta sekä rukoillaan, leikitään ja askarrellaan tuttuun tapaan.

Tässä muutama vinkki kotipyhäkouluun:

• Varatkaa kotipyhäkoululle rauhallinen ja kiireetön hetki.

• Jos mahdollista, pyrkikää pitämään kotipyhäkoulu aina samaan aikaan viikosta.

• Ohjeita voi ja kannattaa soveltaa omalle perheelle parhaiten sopivaksi.

Raamatun lukemista kannattaa jatkaa, vaikka raamatunlukupasseja ei voi juuri nyt palauttaa kirkkoon. Askarrelkaa oma raamatunlukupassinne, jossa on tilaa yhteensä seitsemälle merkinnälle. Tehkää merkintä passiin aina, kun olette lukeneet Raamattua yhdessä. Sopikaa etukäteen yhteisestä palkinnosta, kun passi on täynnä. Palkinto voi olla esimerkiksi yhteinen leffailta, lautapelihetki, metsäretki tai leivontaa.

Siunattuja kotipyhäkouluja ja antoisia lukuhetkiä Raamatun äärellä!

Yhteyshenkilö: Janika Erkko, puh. 040-7005949 / janika.erkko(ät)svk.fi